Blog

Milyen Bluetoothos fülhallgatót vegyek?

EStock
EStock
2022.08.10 15:23

 

Manapság már egyre inkább népszerűek a bluetoothos fülhallgatók. Sikerüket elsősorban annak köszönhetik, hogy kényelmesek, praktikusak, nem gabalyodunk bele a vezetékbe, legyen szó sportolásról, vezetésről vagy szimpla zenehallgatásról.

A fenti kényelmi szempontok mellett sokat nyom a latban az is, hogy ki milyen szempontokat tart szem előtt. Ajánlatunkban sokféle szempontot vettünk figyelembe: az újdonságot, a színvariációkat, üzemidőt.

 

Ha már az újdonságoknál tartunk, megjelent egy új márka a webshopban: a Soul. Két terméke is bekerült az ajánlóba. A Soul S-Nano és S-Gear termékcsalád impozáns és egyedi színeivel elsősorban a fiatalokat célozza meg. Az S-Nano szériát a hölgyek imádni fogják apró méretei miatt, nem is beszélve a Huawei Freebuds Lipstick Redjéről.

Ha valaki a márkahűségre vagy a minőségre utazik az is megtalálja nálunk, amit keres: számos JBL és Samsung fülhallgató van a kínálatunkban.

Végül, de nem utolsó sorban az USAMS egyik terméke is helyett kapott a kínálatban: az USAMS IA04 TWS headset nem csak kényelmes, hanem kompatibilis, mind az andoidos és iOS-es készülékekkel egyaránt. Ráadásul a bukósisak alatt is kényelmesen elfér és egészen baráti az ára!

 

Huawei Freebuds Lipstick Red

JBL Tune 225 Ghost Black

JBL Wave 300- fekete és pink színben

Samsung Buds Live - többféle színben

Soul S-Nano Ultra Portable -

többféle színben

Soul S-Gear Universal -

többféle színben

USAMS IA04 TWS

fekete és fehér színben

JBL Live Pro+ - 

többféle színben