Blog

Sürgősen új telefonra van szükséged? Íme a lista, amit rögtön megvehetsz nálunk!

EStock
EStock
2022.04.21 15:29

Bármikor adódhat úgy, hogy az embernek égetően szüksége van egy új készülékre valamilyen okból kifolyólag. Egy listával szeretnénk kedveskedni kedves Ügyfeleinknek, amik jelenleg itt vannak a boltba készleten és bármikor átvehetőek illetve megrendelhetőek. Fontos kiemelnünk, hogy ezekből a készülékekből csak egy-egy darab elérhető az üzletünkben!

Az örök sláger, mely mai napig közönségkedvenc: Blaupunkt OT19! Olcsó készülék eléggé nagy kijelzővel, mely a klasszikus 40 ezer alatti kategóriában hódít.

 

Szintén az olcsóbb kategóriában versenyez az Ulefone S11-es, mely készüléket inkább a kisgyermekeknek vagy az Androiddal ismerkedőknek szoktunk javasolni belépőszintű tudása miatt. A boltban az Ulefone S11 16GB fekete készülék vásárolható meg személyesen vagy megrendelhető.

Másik mai napig közkedvelt Blaupunkt mobilunk, az SM05-ös készülék, mely népszerűségét elsősorban a kis méretének köszönheti.

Szintén megvásárolható üzletünkben a Cubot Note 9 mobilja fekete színben. Kiváló alternatíva lehet olcsó ára miatt tartalék telefonnak is akár.

Ütésálló kategóriából az egyik nagy népszerűségnek örvendő Ulefone Armor 8 Pro 128GB fekete is megtekinthető és megvásárolható az üzletünkben.

Szintén az ütésálló kategóriát képviseli a Blackview BV6600, melyből egy 64GB-os, fekete színű készülék várja leendő új tulajdonosát üzletünkben.

A középkategóriás készülékek is szép számmal képviseltetik magukat üzletünkben. Ilyen készülékünk például a Realme C25Y, mely már igencsak kellemes perceket tud biztosítani bárki számára.

Nem maradhat el a Samsung sláger terméke sem, most hogy már belépett a kifutó modellek sorába: a Samsung A02 egy igazi közkedvelt készülék, utódja az A03 széria is kapható már a webáruházunkban!

A Blackview A90-es készüléke sem marad el tudásban a konkurenciától, sőt még fel is veszi velük a versenyt árban és tudásban egyaránt!

A lista vége felé közeledve hagytuk az igazi csemegéket, nem is véletlenül. Igazán népszerű és közkedvelt modellek maradtak a végére. Egyik ilyen készülékünk nem más, mint maga a Redmi 10 széria képviselője!

Igazi különlegességet szeretnél? Jó helyen jársz! A Poco M4 Pro egy igazi extravagáns készülék remek tulajdonságokkal!

Végezetül, de nem utolsó sorban egy igazi friss újdonság is elérhető az üzletünkben: a Redmi Note 11 készülékét nem kell bemutatni senkinek, hiszen hosszú évek óta a Redmi Note széria uralja a középkategóriás telefonok trónját!

A telefonok mellett egy Xiaomi Mop 2 Pro White készülék is új tulajdonosára vár, vadonat új, bontatlan dobozában!

Ráadásként egy apró különlegességet tartogattunk a végére: egy megkímélt állapotú, használt Xiaomi Sound hangszóró is elérhető a boltban, illetve megtekinthető.