Blog

Melyek a legnépszerűbb Samsung mobilok jelenleg 100 ezer alatt?

EStock
EStock
2021.11.26 13:04

Régóta nem jelentkeztünk már érdemi tartalommal az oldalon kedves Vásárlóinknak és Látogatóinknak. Ennek az volt az oka, hogy folyamatosan frissülünk és újulunk a kínálatunkban. A szemfülesebb vásárlók már kiszúrták és le is csaptak például a frissen bekerülő Garmin órák bizonyos modelljeire. A változatosság kedvéért pedig, hogy ne mindig csak a Xiaomi legyen a terítéken, összeszedtük a legnépszerűbb és olcsóbb kategóriás Samsung mobilokat egy listában, melyeknek az értéke nem haladja meg a 100 ezer forintot. Lássuk hát, kik viszik a prímet az alsóháztól a középkategória trónjáig!

Samsung Galaxy A01 Core

Bizony, a legkisebb és egyben legolcsóbb Samsung mobil, amit újonnan meg tud bárki vásárolni. Egyszerű kis alapmobil 16 GB belső tárhellyel és 1 GB memóriával, valamint Android Go-val rendelkezik. Tökéletes választás idősebbeknek és kisgyermekeknek első mobilnak, ha az okostelefonok világával szeretnének ismerkedni. Ami viszont egyben a hátránya is egyben a telefonnak, hiszen a mobil NEM alkalmas komolyabb játékok futtatására, mint a PUBG vagy a Fortnite, hiszen ezekhez a játékokhoz komolyabb készülék szükséges, ami legalább 4 GB memóriával rendelkezik. Komolyabb játékok esetén, mielőtt telepítenénk ellenőrizzük a játék hivatalos oldalán, hogy melyek azok a készülékek, amik támogatottak!

 

Samsung Galaxy A02

Az A01 továbbfejlesztett utódja valamivel erősebb, mint az A01 vagy A01 Core, de komolyabb játékokhoz az ő teljesítménye sem elég. Viszont egy egészen kellemes kis mobilra sikeredett a Samsung jóvoltából.

Samsung Galaxy A03S

A Samsung Galaxy A02s utódja legalább olyan népszerű, mint az elődje. Nem, komolyabb játékokra még ő sem alkalmas továbbra sem. Viszont egészen korrektül lett felszerelve, ha csak a tripla kamera-rendszert nézzük vagy akár az ujjlenyomat-olvasót, az usb-c csatlakozóról nem is beszélve.

Samsung Galaxy A11

Igen, még mindig a piacon van és képviselteti magát masszívan. Eléggé népszerű és keresett modell volt, ami az idő múlásával és a újabb modelleknek köszönhetően háttérbe szorult. Viszont eléggé rendesen összerakta a Samsung, így nem is igazán lehet rá panaszunk, de a komolyabb játékokhoz még ő sem elegendő sajnos.

Samsung Galaxy A12

A középkategóriás Samsung mobilok egyik jeles képviselője. Korrekt hardveres tulajdonságai és elegáns külseje miatt könnyen talál magának boldog tulajdonost és igen, ő már alkalmas arra, hogy akár komolyabb játékok is elfussanak rajta.

Samsung Galaxy A21s

A tavalyi év legtöbbet eladott középkategóriás Samsung mobilja eleganciájával és jól felszereltségével lett méltán népszerű a mai napig rajongói körében. Komolyabb játékok viszonylag elindulnak rajta, ám ez könnyen a felhasználói élmény csökkenését okozhatja, hiszen az igényesebb és népszerűbb játékok, mint a Fortnite vagy PUBG csak nagyon szolíd és szerény beállítások mellett tud elfutni a mobilon. Ennek eredményeképpen a játék laggolni fog, méghozzá eléggé rendesen. Fotózáshoz viszont egészen jól használható kis készülék.

Samsung Galaxy A31

Az A21S-hez képest a Samsung galaxy A31 már jóval komolyabb teljesítményre képesebb. Ez annak is köszönhető, hogy komolyabb kijelzővel és processzorral vagy kamera rendszerrel rendelkezik. Ha játékra szánjuk valamelyik gyermekünknek , akkor már egy egész korrekt választás, hiszen egészen kellemesen megbirkózik a ma népszerű játékokkal, mint a Warzone, Fortnite vagy éppen a PUBG.

Samsung Galaxy A60

A dobogó második fokán nem véletlenül az A60 került. Igen komoly teljesítményre képes, akár a hétköznapi életben használjuk, akár játékra vagy fotózásra. Ő már jóval alkamasabb, mint az A21s modell, köszünhető példának okáért a 6 GB memóriának vagy éppen a Snapdragon processzorának. Kitűnő választás bárkinek, bármilyen célra.

Samsung Galaxy A22

Végezetül pedig nem más kerül fel a 100 ezer alatti Samsung mobilok dobogójának legfelső fokára, mint a Samsung Galaxy A22 modellje. Remek kijelzővel és nagyszerű kamerákkal rendelkezik, a 90 Hz képfrissítés pedig csak hab a tortán. A komolyabb játékok is egészen baráti beállítások mellett futnak el rajta, szóval ideális választás gyereknek és felnőttnek egyaránt, így nem is véletlen, hogy az idei évben a legtöbbet eladott középkategóriás okostelefon.