Hírek

Vajon mik lehetnek a legfrissebb nyári újdonságaink? Derítsük ki együtt!
2021.06.08 11:33
Vajon mik lehetnek a legfrissebb nyári újdonságaink? Derítsük ki együtt!

Végre valahára enyhültek a dolgok, a koronavírus járvány szigorításai lazultak, ráadásul még a jó idő is beköszöntött. Szép lassan minden visszatér a régi kerékvágásba: kezdődik a strandszezon, valaki a nyaralását tervezgeti éppen, valaki meg alig várja, hogy egy felejthetetlen nyara legyen ennyi viszontagság után. Ahogy az lenni szokott minden év nyarán, úgy most sincs kivétel: megérkeztek hozzánk az idei év leginkább várt középkategóriás modelljei több gyártótól is! Impozánsak, extravagánsak és a legfrissebb technikai újdonságokkal rendelkeznek. Vajon mely modellekről is van szó? Nos, lerántjuk a leplet. Többen is érdeklődtetek, mikor lesznek elérhetőek bizonyos modellek, hát most eljött az idő.

Első két friss újdonságunk a Redmi Note 10 család tagjai! Bizony, megérkezett hozzánk a Redmi Note 10 5G és a Redmi Note 10S első modelljeikkel! Minden modellnek megvan a maga újdonsága és érdekessége, valamint a varázsa. Miben is rejlik a különbség a sima Redmi Note 10-hez képest?

 

Xiaomi Redmi Note 10S

A Redmi Note 10S méreteiben és súlyában egy az egyben egyezik a sima Note 10-zel. Még a kijelző mérete is stimmel, ám itt is van az első különbség. A Note 10S ezúttal sima AMOLED kijelzőt kapott, míg ellenben a Note 10 Super AMOLED kijelzővel büszkélkedik. Processzorként ezúttal egy Mediatek chipre esett a választása a Xiaomi mérnökeinek. Kamera téren is történt némi változtatás, hiszen a Note 10S-be egy 64 megapixeles szenzor kapja a főszerepet. Bluetoothból a legfrissebb 5.1-es verziót birtokolja és ezúttal van NFC fizetés is. Jelenleg az Ocean Blue és Pebble White színekben kapható nálunk.

Xiaomi Redmi Note 10 5G

A Note 10 5G verziójánál már szemlátomást is észrevehetőbb a különbség a testvéreihez képest. Alig valamivel nehezebb a társainál és minimálisan nagyobb méretekkel és kijelzővel rendelkezik. A tervezők itt ezúttal egy IPS LCD panelt szereltek bele, ráadásul 90 Hz-es képfrissítéssel is büszkélkedik. Azonban ő az egyedüli olyan Note 10 modell, amely nem kapott IP53-as minősítést, szóval csínján kell vele bánni ilyen téren. Kamerák terén is szerényebb a felhozatal, ugyanis nem rendelkezik az ultraszéles látószögű lencsével, mint a társai. Akksijának a kapacitása maradt az 5000 mAh, illetve továbbra is megkapjuk hozzá a 18W gyorstöltőt. Jelenleg Chrome Silver és Graphite Gray színekben érhető el nálunk.

 

Samsung Galaxy A72

 

A Samsung Galaxy A72 modellje is igen ütősre sikeredett. A jól bevált recepthez alig nyúlt a Samsung: a legfontosabb hardverek ugyanazok, mint a Samsung A52 esetében, egyedül a kamerák terén történt egy apró változás. Maradt azonban az IP67 és NFC, valamint a 90 Hz-es képfrissítés. Méreteiben alig valamivel nagyobb, mint a kistestvér A52. Jelenleg Awesome Black, Awesome Violet és Awesome Blue színekben kaphatóak a webshopban.

 

Poco M3 Pro 5G

A sor végére nem véletlenül hagytuk a Poco M3 Pro modelljét. A Xiaominál nem megy ritkaság számba, hogy egy adott modellt bárminemű hardveres módosítás nélkül több néven is kiadnak. Ez történt a Poco M3 Pro esetében is. Hogy melyik telefonnal egyezik a tudása? Bizony a Redmi Note 10 5G modelljével. Méretre, hardverállományra, kamerákra, mindenhogy stimmel a paraméterezése. Egyedüli különbség a a hátlapon tűnik szembe: a kamerák mellett megjelent a Poco felirat, ahogy azt a legújabb modelleknél is tapasztaltuk már. Power Black és Cool Blue színekben már elérhető nálunk.

Persze mindezek mellett rengeteg más termék várja leendő új tulajdonosát a webshopunkba, érdemes körülnézni egy kicsit bárkinek.

Vissza