Hírek

Redmi 9: Az abszolút közönségkedvenc mobil
2021.05.21 12:27
Redmi 9: Az abszolút közönségkedvenc mobil

Lassú a mobilod, folyamatosan összeomlik a rendszered, nem győzöd újra meg újra telepíteni a készülékedet, ráadásul akkora a választék a piacon, hogy fogalmad sincs arról melyikkel jársz jobban?

Jó telefont szeretnél, de mégis megfizethető árban, kompromisszumok nélkül? Van egy tippünk, válaszd a Redmi 9 mobilt! Élénk színeivel és egyedüli fiatalos külsejével, valamint a felszereltségével abszolút nem lősz mellé! Minden van benne ami a hétköznapokban kell! Ráadásul még 100%-os Android és Google támogatást is élvez! Hát nem nagyszerű?

Felszereltség

A hatalmas 6.53"-os IPS kijelzőjében nem fogunk csalódni, sőt abszolút nem szenvedünk hátrányt miatta, mert a készülék kialakítása és fogása nagyon kényelmes, ami nagyon is hasznos tud lenni egy esetleges videó chat / konferencia / online tanulás során, vagy ha éppen a kedvenc játékunkat nyüstöljük rajta. A fotózás szerelmesei is örülhetnek jócskán, hiszen a hátlapon rögvest 4 kamera foglal helyet, melyek a széles és ultraszéles látószöggel, makróval és mélységérzékelővel vannak felszerelve. A szelfikamerája pedig szintén egy 8 megapixeles széleslátószögű lencse. Bluetoothból az 5.0 verziót kapjuk, míg a webes szörfölésre rendelkezésünkre áll a wi-fi, wi-fi direct és a hotspot is. Akkumulátora is méretes, az 5020 mAh teleppel nem igazán lesz gondunk az energiára, ha meg mégis a 18W gyors töltő és egy usb type-c kábel a segítségünkre lesz. Nulláról kb másfél - két óra alatt éri el a 100%-os töltöttséget leendő új okoskedvencünk, ami nem egy rossz teljesítmény.

Támogatottság

Mint a legtöbb Xiaomi mobil, a Redmi 9 is teljes mértékben élvezi a Google támogatást. Jelenleg Android 10 verzión üzemel, az alap kezelőfelület pedig MIUI 11, ami feljavítható a jelenlegi 12-es főverzióra. A Redmi mobilok általánosságban 2-3 év szoftveres támogatottságot élveznek a Xiaomi jóvoltából. Adataink védelme érdekében számos biztonsági funkciót alkalmazhatunk, úgy mint az ujjlenyomat-olvasót, a feloldó mintát vagy az arcfelismerést.

Összegzés

A Redmi 9 egy teljesen jó választás bárki számára, aki most szeretne új telefont venni vagy éppen az első okosmobilján gondolkodik. A legtöbb konkurensel ellentétben itt nem a márkát fizeti meg a kedves vásárló, hanem a telefon tudását. A Xiaomi pedig híres és közismert arról, hogy a telefonjai nemcsak olcsók, hanem 100%-ban megbízhatóak és ezeknél a modelleknél, ha akarnánk se tudnánk jobb ár-érték arányú készüléket választani magunknak a belépő kategóriában.

Vissza