Hírek

Minden amit az Ulefone Armorokról tudni érdemes
2021.05.20 12:06
Minden amit az Ulefone Armorokról tudni érdemes

Sokan vagyunk akik valamilyen keményebb vagy veszélyesebb munkát végzünk, vagy esetleg valamilyen extrém sportot űzünk. Bosszantó is tud lenni, ha kedvenc sportunk során, munka közben egy egyszerű és véletlen szituációból kifolyólag összetörik a telefonunk. Biztosan sokan jártak már így, nem is egyszer. Az effajta balesetek elkerülése végett jöttek létre az ütésálló telefonok. Eme kategóriából két gyártó is kiemelkedik a mezőnyből, az egyik a Caterpillar, a másik pedig az Ulefone. Utóbbi ráadásul az elmúlt években annyira bekeményített a piacon, hogy le is taszította a trónjáról a Caterpillart. Nem is véletlenül. Rengeteg vásárlónk visszajelzése alapján is nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Ulefone Armor telefonok jobban bírják a strapát, mint a nagy rivális modelljei. Számos olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, ami igencsak figyelemre méltó. Akár hobbi telefonnak, akár másodlagos vagy legfőbb mobilnak választjuk őket, az elégedettség garantált lesz. Nézzük sorba, mit is kell tudni róluk.

Masszív és gumírozott külső

Az Ulefone Armorok nem éppen a pehelysúlyukról híresek. Eléggé masszív és erős strapabíró telefonok, általában legalább 5000 mAh vagy még annál is nagyobb kapacitású akkumulátorral rendelkeznek. Külsejüket és a csatlakozó nyílásukat gumi borítja, ami nem egy hátrány a klasszikus okostelefonokkal szemben. Így akár rövid ideig még víz alatt is fotózhatunk persze.

 

IP68/IP69K tanúsítvány

Az összes Armor modell rendelkezik IP68 vagy IP69K tanúsítvánnyal. Ezeknek köszönhető, hogy ellenállnak a víznek, fröccsenésnek vagy a víz alatti fotózásnak. Viszont amit kevesen tudnak, vagy csak egyszerűen nem vesznek figyelembe, hogy az IP jelzés csak az édesvízre vonatkozik, nem pedig a tengervízre.

Magas ellenállóképesség és MIL-STD-810G tanúsítvány

Az Ulefone Armor telefonok rendkívül magas minőségi teszteken mennek keresztül, hiszen enélkül nem kaphatná meg egyik modell sem a MIL-STD-810G minősítést. A MIL-STD-810G szabvány szerinti védelem a következőkben felsorolt egy vagy több tulajdonság tesztelésén alapul: alacsony nyomás, magas hőmérséklet, alacsony hőmérséklet, hőmérséklet, napsugárzás, eső, páratartalom, só pára, por és homok, robbanékony közeg, merülés, vibráció, rázkódás.

 

Nem rossz kis tulajdonságok ugye? Nem is véletlen, hogy annyira népszerűek lettek nálunk is az Ulefone Armor telefonok. Kíváncsi a választékra? Nincs más dolga, csak kattintson a képre.

 

Vissza