Hírek

Poco F3: remek tulajdoságokkal elérhető áron immár rendelhető!
2021.04.20 11:51
Poco F3: remek tulajdoságokkal elérhető áron immár rendelhető!

Nagyon sokan érdeklődtetek, kérdeztétek, hogy mikor lesz elérhető vagy lesz e a kínálatban a Poco F3. Van egy jó hírünk, a készülék immáron bekerült a kínálatunkba!! Akárcsak a többi Poco modell, az F3-as is egy egészen pofás és mutatós darab lett és méltán viseli elődei nevét. Leendő büszke tulajdonosainak a következőre kell számítaniuk: 120 Hz-es képfrissítés, 33W gyors töltés, hármas kamera rendszer, és egy egészen friss Android 11 rendszer a MIUI-val egyetemben! Jelenleg a fehér és fekete színekben elérhető, de ez még csak a kezdet!

Ne is tereljük a szót, nézzük miket is pakoltak bele ebbe a kis készülékbe. Bár nem is olyan kicsi, hiszen kijelző mérete megegyezik a Redmi Note 10 Próéval. Akárcsak a Note 10 Pro, az F3 is 120Hz-es képfrissítést és AMOLED kijelzőt kapott, Gorilla Glass 5 védelemmel ellátva. A három színvariáns egyértelmű célja a figyelem felkeltése, hogy kitűnjön a tömegből tulajdonosával együtt. A beépített Snapdragon 870 chip mintegy 10%-al gyorsabb az elődjénél. A 6 gigabájtnyi DDR5 memória és a beépített folyadékhűtés meg csak hab a tortán. Mindezek mellett 5G is rendelkezésünkre áll, akárcsak a legújabb wi-fi 6-os szabvány.

Technikai újításokban tehát nem szenvedünk hiányt, ámbár talán az egyetlen hátrányt a kamerák jelentik, már ha lehet hátránynak nevezni, hiszen ahány felhasználó, annyi szokás ugyebár. Ám ettől függetlenül tényleg gyengébb kamerákat kapott az F3-as, mint az F2 Pro, viszont ez érthető is, hiszen ez fért bele a költségvetési büdzsébe jelenleg, mikor is az a fránya koronavírus nehezíti meg nemcsak az emberek mindennapjait, hanem a gyártókét is. Azonban ez ne keserítsen el senkit, hiszen ismerjük a Pocot és a Xiaomit, biztosan lesz még ebből a modellből is egy erősebb változat.

Addig is amíg az új modellek megjelenésére és azok bejelentésére várakozunk, hatalmas Xiaomi és Poco választékkal várjuk webshopunkban a kedves érdeklődőket, régi és új vásárlókat egyaránt. Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő készüléket.És neked van már Xiaomid?

Vissza