Hírek

Frissítve!! Élet a koronavírus alatt: milyen Xiaomi mobilok érkezhetnek hamarosan?
2021.04.19 11:51

Immáron több, mint egy év telt el a koronavírus elindulása óta: jelenleg a harmadik hullámot vészeljük át, és ugyan kinek ne lenne már elege az egészből? Mi is nagyon várjuk már a végét, hogy végre beinduljon és felpezsdüljön újra az élet és visszatérjen a már jól ismert vásárlási láz. Ennek apropójából összeszedtünk egy nagy adag Xiaomi mobilokból álló listát, melyek szép lassan megérkeznek az európai - és köztük a hazai - piacra. Reméljük ezzel a listával egy kicsit felcsigázzuk a kedves vásárlók érdeklődését az új mobilok iránt. Az induló árakat egyenlőre még nem tudni ugyan, de nyilván lesz köztük olyan ami megfizethető bárki számára, és lesz olyan is, mely igencsak zsebbe nyúlós árcédulát kap majd, de hát a csúcsmodellek már csak ilyenek nem? Nézzük hát a listát, mely így kora tavaszra már összeállt, melyikről mit érdemes tudni nagy vonalakban:

Xiaomi Mi 11

Hatalmas 6.8" AMOLED kijelzővel érkezik, Snapdragon 888 processzorral, 8GB memóriával és 108 megapixeles lencsét kapott.

Mi már nagyon várjuk, hogy szemügyre vehessük és ismertessük kedves vásárlóinkkal!

Xiaomi Mi 11i és Mi 11 Lite 5G

Az Mi 11i jóval kedvezőbb áron lesz majd kapható hazánkban, mint az Mi 11. Kisebb kijelzővel rendelkezik, mint az Mi 11, nincs benne vezeték nélküli töltés, az ultraszéles kamera pedig kisebb felbontású lett.

Az Mi 11 Lite 5G szintén kisebb kijelzővel érkezik, ezúttal 64 megapixeles főszenzorral, 90 Hzes képfrissítéssel fog rendelkezni.

Xiaomi Mi 11 Pro

Extravagáns készülék, 67 wattos vezetékes és vezeték nélküli! töltéssel rendelkezik, mely mindkét esetben 36 perc! alatt éri el a 100%-os töltöttségi szintet. Kamerája dual pixel pro képfeldolgozással rakja össze a képeket, ami igencsak jó minőségű képekkel kecsegtet.

Xiaomi Mi 11 Ultra

Röviden: mindent tud amit az Mi 11 Pro, és még egy másodlagos kijelző is van a hátlapján!

 

Xiaomi Redmi Note 10

48 megapixeles kamera, AMOLED kijelző, Snapdragon 678 processzor és 33 wattos töltés jellemzi az új Note 10 modellt. Ő az egyedüli modell jelenleg a Redmi Note generáció váltásából eddig, mely már kapható webáruházunkban.

Xiaomi Redmi Note 10 5G

6.5" IPS kijelzővel érkezik, MediaTek Dimensity 700 hajtja és "csak" 90 Hzes képfrissítéssel bír.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

6.67" AMOLED kijelzővel, 120 HZes képfrissítéssel, 108 megapixeles főszenzorral érkezik 6 vagy 8 giga memória kíséretében. Szintén megrendelhető már!

 

Xiaomi Redmi Note 10S

Külsőre megegyezik a Note 10 modellel, viszont a Note 10S Mediatek Helio G95 procit kapott, színekben is eltér a sima Note 10 modelljeitől, illetve a kijelzője is kisebb, viszont ő már 64 megapixeles lencsével büszkélkedik.

Poco X3 Pro

Végül, de nem utolsó sorban egy régi ismerős teljesen új köntösben: a Snapdragon 732G-t lecserélték benne egy Snapdragon 860-ra. A hátlapi kamera kisebb lett, egy 48 megapixeles Sony IMX582-es szenzor fogja állni a sarat az új modellben. Végezetül pedig ezúttal már a Gorilla Glass 6 védi a képernyőt. Szintén kapható már a webshopban!

 

Reméljük sikerült felkeltenünk a kedves vásárlók érdeklődését, így a harmadik hullám közepette. Amint megérkeznek hozzánk az új modellek rögvest újra jelentkezünk, mert mi már nagyon várjuk, hogy az új modelleket górcső alá vehessük és részletesen tájékoztassunk mindenkit a modellek tényleges tudásáról.

Vissza