Hírek

Mesterhármas a Pocotól: itt a Poco M3!!!
2021.01.06 10:55

Magunk mögött hagytunk egy olyan nehéz évet, amire még nem volt példa. Az új évet mindenki bizakodóan kezdte, ahogy mi is: meg is érkezett hozzánk a legújabb Poco modell, az M3-as! A Poco modellek eléggé népszerűek hazánkban és vásárlóink körében is. Az elmúlt fél évben, úgy látszik igyekezik kárpótolni a rajongókat a széria, hiszen a Poco F1 után hosszú ideig parkolópályán hagyták a folytatást, aztán berobbant az F2 Pro, majd az X3, mindkét típus hatalmas sikereket érve el és most itt az M3-as. 

A készülék jelenleg csak Power Black színben kapható, de érkezik még majd Cool Blue, Poco Yellow színekben is, illetve kétféle kiszerelésben lesz kapható: 64GB / 4GB RAM, 128GB / 4GB RAM. A készülék ezúttal inkább a középmezőnyt erősíti, semmint a csúcskategóriát, de azért senki ne keseredjen el: a készülék részletes specifikációit megtalálja itt.

Viszont, hogy ne menjünk el csak úgy a készülék mellett szó nélkül: hatalmas kijelzője mellett, hatalmas akkumulátort is kapott, melynek kapacitása 6000 mAh. Az akkumulátort már a jól megszokott usb-c kábellel tölthetjük fel egy 18W gyors töltő segítségével. 5G támogatás és NFC fizetés ezúttal nincs, viszont maradtak a már jól ismert funkciók és adatátviteli módok, mint a Bluetooth 5.0 vagy a kétsávos wi-fi támogatás, nem beszélve a már jól bevált ajándék szilikon tokról a dobozban. Összességében egy egész korrektül összerakott telefont kapunk, remek ár-érték aránnyal, illetve kitűnő választás lehet azok számára azoknak, akik most kezdenek el gondolkodni a váltáson, de nem akarnak túl sokat költeni sem. 

Vissza