Hírek

Mobilajánló Karácsonyra: a legolcsóbbtól a legdrágábbig, hogy mindenki megtalálja a legjobb választást szeretteinek
2020.12.14 17:09

December második fele közeledtével egyre inkább felsűrűsödnek a gondok és problémák: Kinek mit vegyek Karácsonyra? Tetszeni fog neki? Biztos jó lesz ez? Melyik telefon lenne jó, első telefonnak a gyermekemnek? Összetört a kedvenc mobilom, nem lehet javítani,mit is vegyek helyette? Fogy az idő, nem tudok elmenni érte, hogyan rendeljem meg? Ismerős problémák ugye? Nos, mi is tisztában vagyunk itt az E-Stocknál eme problémás kérdésekkel, ezért összeállítottunk egy  rendhagyó listát a legnépszerűbb mobilokból amik kaphatóak webáruházunkban, a legolcsóbbtól kezdve a legdrágábbig, remélve, hogy tudtunk valamelyest segíteni az ajándékok terén kedves Vásárlóinknak, és mindenki elégedett lesz az ünnepek közeledtével és elteltével is.

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy szállításkor vegyék figyelembe a közeledő ünnepeket, ugyanis ilyenkor már eléggé túlterheltek a különböző futárcégek, vagyis nem túl célszerű az utolsó pillanatra hagyni a kiszemelt ajándék(ok) megrendelését, ezt bizonyították már az elmúlt évek tapasztalatai.

1. Samsung Galaxy A20e  - ne bízd a véletlenre

Amiért megéri megvenni: Ez a Samsung mobil abszolút nem fog csalódást okozni. Kicsi, kompakt telefon, nem csak alap felhasználóknak.

2. Apple iPhone 12 Mini - kicsi a bors, de erős

Amiért megéri megvenni: Az év legjobban várt és legkisebb 5G-s almás mobilja.

3. Xiaomi Redmi 9C - nem csak népszerű, megbízható és olcsó is egyben

Amiért megéri megvenni: A Xiaomi legolcsóbb mobilja, kompromisszumok nélkül, bármelyik korosztálynak. Tapasztalatból mondjuk, hogy bármelyik szín remek választás.

4. Samsung Galaxy A21s - olcsó, fiatalos és rabul ejt bárkit

Amiért megéri megvenni: A Samsung igazán egyedivé és trendivé varázsolta az A21s modelljét. Kényelmes, elérhető ár, négykamerás és a fiatalos külső miatt imádják.

5. Xiaomi Redmi Note 8 Pro - még mindig a kedvencek között

Amiért megéri megvenni: Már több, mint egy éve a piacon, népszerűsége mégis töretlen maradt, teljes mértékben kiszolgálja a tulajdonosát, egy nagyszerű választás.

6. Xiaomi Redmi Note 9 - 2020 legtöbbet eladott Xiaomi mobilja

Amiért megéri megvenni: A középkategória koronázatlan királya, az egyik legkeresetebb mobil 2020-ban, akármelyik típust választja az ember, a felhasználói élmény hibátlan.

7. Xiaomi Poco X3 NFC - csúcs telefon, csúcs áron

Amiért megéri megvenni: Megfizethető csúcshardveres készülék a Xiaomitól. Sikerét remek tulajdonságainak köszönheti, ilyen például az NFC-s fizetés, ami egyre népszerűbb hazánkban.

8. Samsung Galaxy A51 - 2020 legtöbbet eladott Samsung mobilja

Amiért megéri megvenni: Az A51 lett 2020 legtöbbet eladott Samsung mobilja, nem véletlenül: erős hardverek, impozáns külső, a megszokott Samsung élménnyel.

9. Xiaomi Mi 10 Lite 5G - Olcsó, 5G-s, megbízható, Xiaomi

Amiért megéri megvenni: Az első 5G-s Xiaomi modellek egyike hozza a papírformát, nemcsak ár-érték arányban. Egyedi külsejével magával ragad bárkit.

10. Blaupunkt Sand IP68 - ütésállóságból jeles

Amiért megéri megvenni: jelenleg a legolcsóbb ütésálló mobil a piacon, remek választás bárkinek.

11. iPhone SE 2020 - kicsi a bors,de erős

Amiért megéri megvenni: Akkora mint egy iPhone 8 és erős mint az iPhone 11, mégis a legolcsóbb iPhone a piacon, napjaink egyik legjobb választása annak, aki hosszú távon tervez mobilt vásárolni.

12. iPhone 11 - Nem kell bemutatni

Amiért megéri megvenni: Az Apple 2019-ben legtöbbet eladott mobilja. Egy igazi prémium mobil prémium élményre vágyóknak.

13. iPhone 12 - Nem maradsz le semmiről

Amiért megéri megvenni: Az iPhone 12 az első 5G-s Apple modell, mely egy régi, mégis új és lenyűgöző külsővel érkezik leendő tulajdonosához.

 

14. Samsung Galaxy A71 5G - 5G-s újdonságok a Samsungtól

Amiért megéri megvenni: A legnépszerűbb Samsung modellek 5G-s változtban

 

15. Samsung Galaxy A51 5G - 5G-s újdonságok a Samsungtól

Amiért megéri megvenni: A legnépszerűbb Samsung modellek 5G-s változtban

Vissza