Hírek

Fontos információ ! Rendelés feldolgozás határidő !
2020.11.11 9:37

Fontos információ - Rendelés feldolgozás !

Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy a megnövekedett forgalom miatt a feldolgozási határidő 3-5 munkanap november hónapban !

A webáruházban megtalálható termékek 4 üzletünk és webshopunk értékesíti folyamatosan megállás nélkül. A jelenleg kialakult járványügyi helyzet miatt, a vásárlók az online vásárlás irányába indultak el, amely indokoltál teszi, hogy a vállalt feldolgozási határidő 3-5 munkanapra maximalizálódhat.

Az ügyfeleink bizalma és elégedettsége a legfontosabb a számunkra, így amennyiben valamelyik termékből többszörös túl rendelés érkezik,azaz nem tudjuk teljesíteni vagy az több időt venne igénybe a vállalt határidőn túl, a rendelés leadásától számított 1 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot emailben vagy telefonon keresztül. Korrekt és tiszteletteljes tájékoztatást nyújtunk és ha nem tudjuk azt teljesíteni semmilyen alternatív termékkel vagy nem találunk közösen megoldást ügyfeleink igényéveivel szemben, inkább lemondjuk a rendelést. Az idő mindenkinek a legfontosabb és mi magunk úgy végezzük mindennap a rendelés feldolgozását, mintha azt saját magunknak tennénk.

Bízunk benne, hogy mindenki rendelését és igényét teljesíteni tudjuk és elégedett ügyfélként tudhatjuk Önt vásárlóink körében.

Vissza