Hírek

Iskola kezdés a Xiaomival: Redmi Note 9 Pro
2020.09.03 13:22
Iskola kezdés a Xiaomival: Redmi Note 9 Pro

Elkezdődött az idei tanév, túl vagyunk a nyári szüneten. Biztos sokan vannak még olyanok, akik azon gondolkodnak, hogy milyen telefont vegyenek az új tanévre gyermeküknek, ami egészen biztos, hogy sokáig használható is marad, nem is túl drága, de  nem is gagyi, viszont mindenre lehet használni. Nos, van egy remek tippünk: ez pedig nem más, mint 2020 legnépszerűbb mobilja, a Redmi Note 9 Pro!

A méltán legendás sorozat folytatódik: megérkezett hazánkba a Xiaomi Redmi Note 9 Pro! A Xiaomi három színvariánsba hozza el nekünk e készüléket: Tropical Green, Glacier White, Interstellar Gray.
Az E-Stock Webáruházában jelenleg mind a három szín kapható, 128GB - os kivitelben. Ami még pozitívum, és méltán emeli e legendás sorozat új tagjának a megjelenését, hogy a készülék IPS kijelzőt kapott, mely kiváló színeket és jó betekintési szöget biztosít a felhasználók számára.

Az új generációs processzora a gyártó szerint a Snapdragon 712 - höz képest 36% - al erősebb elődjénél, míg a grafikus meghajtója 14% - al ígér jobb teljesítményt, legyen szó multitaskingról vagy játékokról, összességében pedig 115% - al hagyja le (gyártói adatok).

Akkumulátornak egy 5020 mAh telepet kapott, ami támogatja a 30W gyors töltést. Hogy ez mit is jelent számokban, a gyártó szerint: 147 órás zene lejátszási időt, 33 órányi telefon beszélgetést, 16 órányi folyamatos GPS használatot vagy 13 órányi játék időt.

A 64 megapixeles kamerát már jól ismeri mindenki a Redmi Note 8 Pro révén, ezt még egy kicsit tovább csiszolta a Xiaomi, hogy a képek és videók még kiválóbb minőségűek legyenek, a felhasználók elégedettségét szolgálva. A főszenzor mellett szerepet kap még egy 8 megapixeles lencse, mely az ultraszéles látószögért felelős, illetve egy 5 megapixeles makró és egy 2 megapixeles mélység szenzor is. A szelfik szerelmeseinek is van jó hírünk, a portré képekért egy 16 megapixeles kamera a felelős! A szelfi kamera a sima Note 9 - hez képest maradt középen, míg az ujjlenyomat-olvasó, akárcsak a Note 9S esetében, oldalra került.

A töltést C típusú kábellel oldották meg, és a jó öreg jack csatlakozó sem maradt le a készülékről. A készülék dobozában ne keressünk fülhallgatót, a Xiaomi jó szokásához híven, ehhez a modellhez sem ad. Adatátvitelben viszont rendesen el lett látva a készülék: Bluetooth 5.0, kétsávos wi-fi, és az infravörös port és az NFC is megtalálható benne.

Vissza