Hírek

Xiaomi Redmi 9C, megérkezett!
2020.08.18 21:30
Xiaomi Redmi 9C, megérkezett!

Újabb taggal bővült a Redmi család: a Redmi 9 és Redmi 9A után,itt a Redmi 9C is. Az új modell ugyan abszolút alsókategóriás, mégis jó pár dologban jobb a riválisánál, a Huawei Y5pnél. Ráadás,hogy az idei trendet követve - amit persze még az iPhone 11 indított el – a  Redmi 9C sem akart kimaradni a sorból. 

Xiaomi Redmi 9C Twilight Blue

A hátlapon rögtön három kamera foglal helyet egy ledes villanó társaságában. A fő optikai szenzorunk ezúttal egy 13 megapixeles széles látószögű lencse,amelyet egy 2 megapixeles makró és egy két megapixeles mélység érzékelő kísér. Nem hiányozhat a jó öreg ujjlenyomat-olvasó sem a hátlapról, bár ezúttal eléggé tréfás kedvű volt a tervező, hiszen alig észrevehető,mivel beleolvad a telefon házának a színébe, viszont eléggé egyedivé is teszi a készüléket ezáltal. Az előlapon semmi változás,maradt a jól megszokott forma,a régi jó kis csepp alakú notch-al,ami egy 5 megapixeles széles látószögű lencsét rejteget.  

Xiaomi Redmi 9C Sunrise Orange

Redmi 9C valamivel nagyobb, mint a rivális Y5p: a 6.53 colos kijelző viszont gyönyörű képeket ad a 720 x 1600 pixeles felbontáson. A rendszer alapja Android 10-re épül, viszont már a MIUI 12 várja a nagyérdeműt. A rendszer teszi a dolgát,úgy ahogy kell, még ha csak 2 GB memória is áll a rendelkezésünkre. Annak viszont egy szava sem lesz,aki egyszerű és átlag felhasználásra vágyik, minden további extra nélkül. 

Xiaomi Redmi 9C Midnight Grey

Xiaomi Redmi 9C Midnight Grey

Redmi 9C energia ellátasáról egy 5000 mAh akkumulátor gondoskodik,melyet ezúttal microUSB csatlakozóval lehet újra tölteni egy 10W – os töltővel. Három színben érkezik az új modell: Midnight GraySunrise Orange és Twilight Blue. Mindhárom variáns már elérhető az E-Stock webáruházában. 

Vissza