Hírek

Friss, modern, megújult az eStock Webshop !
2020.08.05 11:07

Friss, modern, megújult az eStock Webshop !

Webáruházunk 6. születésnapja alkalmából számtalan módosítást, frissítést, fejlesztést végeztünk el, amely technikai szemmel és természetesen a vásárlóink visszajelzése alapján készült el. Célunk, mindenki számára közérthető és egyszerű webáruház, amelyet egyaránt mobiltelefon, tablet vagy számítógépről kényelmesen tudsz használni.

Újdonságokról :
- Teljesen megújult grafikai felület, amely reszponzív designnak köszönhetően, tablet, mobil nézetre is optimalizált, illetve számítógépről asztali nézetben is elérhető automatikusan.

-Modern és gyors keresőmotor, amely már 3db karakter beütése után azonnal eredményt mutat a főoldalon található kereső mezőben.

-Új szűrő minden kategóriában, amelynek segítségével pillanatok alatt megtalálod a számodra megfelelő készüléket. Ár, Gyártó vagy tulajdonság szerint.

-Tartozékok szűrése felhasználóbarát szűrővel. Készülék gyártó, tartozék típus alapján másodpercek alatt.

- Vásárlóink által kedvelt és szakértő kollégáink által külön szekcióba gyűjtöttük a javasolt készülékeket, ezáltal segítve a vásárlás gördülékenységét az aktualitások szerint.

-Hónap kedvenc terméke funkció a főoldalon, amely az aktuális hónapban mutatja a legtöbbet vásárolt készülék típusát és a legmagasabb pozitív értékelést érte el.

-Hírek menü pont, teszteket, érdekes technikai információkat tartalmaz, amelyet szakértő kollégáink gyűjtenek össze havi szinten. Megmutatjuk a nagyvilág híreit és összefoglaljuk azon készülékek listáját,amelyet érdemes megvásárolni.

Vissza