Naptár

2021.01.25 14:35
Okostelefon időseknek? Igen, megérkezett a Blaupunktól !

Napjaink okostelefonjai egyre modernebb felhasználói élményt biztosítanak, amelyek a mindennapi igényeinket igyekeznek megkönnyíteni.Azonban sokszor tapasztaltuk, hogy az idősebb generáció megvásárolja a közép vagy akár felső kategória készülékeit és nem boldogul vele.

Igyekszünk tájékozódni és vásárlóink véleményére alapozni, hogy pontosan milyen problémák merülhetnek fel, cikkünk ezt foglalja össze:

Az idős generáció nagyobb többségében az angol menü rendszerrel vagy a komplikált android felülettel nem tud megbirkózni, nem látja át,nem egyértelmű a számára, pontosan milyen módon kellene navigálni a telefon alkalmazásai között. Ugyanakkor az igény végtelenül egyszerű,leegyszerűsített menü, jól látható nagy kijelző, nagy hangerő.

Sokan hiszik azt, hogy egy okostelefon nem való az idősebb generációnak, mert nem tudja megtanulni vagy úgy sem tudja kihasználni. Véleményünk szerint erre a kérdésre nagyon jó választ adott a Blapunkt Guardian mobiltelefon

Blapunkt Guardian miben más a többi okostelefontól?
Burkolata erős műanyag és gumirozott meglehetősen strapabíró. Készülék burkolatán kialakított fül, amely a nyakba akasztó tartó lehetőségét biztosítja.Az akkumulátor 3000mAh, amely bőségesen elegendő akár 2-3 nap vagy felhasználótól függően több napra egy töltéssel. Kijelző nem kicsi és nem is "vasalódeszka", hanem egy kompakt méret.

A menü rendszere magyar Android 10.0 alapokon nyugszik, viszont végtelenül letisztult jól átlátható és nagyon könnyen használható. Nincs szükség komplikált alkalmazásokra vagy bonyolult gomb kombinációkra, egyszerűen balra-jobbra lapozható és csak a szükséges alkalmazásokat látja a felhasználó.

Mintaként, könnyedén elérhető a Youtube, Chrome böngésző, Google, Skype a kapcsolattartáshoz vagy Viber esetleg Facebook.