Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Termékek Menü
   
Itt jársz: > >

Rólunk

Az eStock online kereskedelmi vállalat, amely 2012-ben jött létre. Mobiltelefonok, tabletek, okosórák, GPS-ek és egyéb szórakoztató elektronikával foglalkozunk. Az Online vállalat elsősorban több száz féle mobiltelefont és azok kiegészítőit forgalmazza széles választékban, az aktuális trendeket figyelembe véve.

Missziónk, hogy a legjobb Mobiltelefon Szaküzlet és Webáruház legyünk Magyarországon, az adott szegmensben.
Szakképzett kollégáink a kiválasztástól használatig, mindenben készséggel állnak a rendelkezésedre, úgy mintha az a sajátjuk lenne. Tudjuk, hogy egy mobiltelefon napjaink elengedhetetlen eszköze, amely akár a munka vagy magánélet során egyaránt a kommunikáció kulcsa.

Tisztában vagyunk azzal, hogy nem minden termékünk ára dobogós, de több éves tapasztat alapján csak egyetlen magyarázat létezik erre:
"Nem minden arany ami fénylik" 

Továbbá célkitűzésünk, hogy minden ügyfél maximális elégedettséggel és bizalommal forduljon hozzánk. Legyen szó személyes vagy utánvétes vásárlásról, garanciális ügyintézésről vagy garancián túli javításról. 

Cégünk független Mobiltelefon és Tablet szerviz szolgáltatással rendelkezik, a bevizsgálás és árajánlat minden esetben ingyenes !

Üzleteink:
1135 Budapest Béke utca 13-19
1106 Budapest Kerepesi út 73 (Plazza Üzletház)
8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton utca 7
8900 Zalaegerszeg, Kovács Károly tér 5 (Centrum Áruház)

                    

                          

Kövess minket Facebookon
Loading...