Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Termékek Menü
   

Hamarosan érkezik a Samsung Galaxy S9 és S9+

Hamarosan érkezik a Samsung Galaxy S9 és S9+

Samsung Galaxy S9 és az S9+

Miben változott, milyen újdonságokat préseltek az új készülékbe ?!  
Minden fontos információt megtalálsz összefoglalónkban !
A tavalyi S8 modellhez képest a design nem változott. Az előlap hajlított üvegborítással rendelkezik, a felhasználók visszajelzése alapján továbbra is közkedvelt. Különös figyelmet fordítottak a védelemre, ugyanis a készülék elő és hátlapon egyaránt Gorilla Glass 5 technológiával rendelkezik és a keret fémből készült.

Kijelző Super Amoled, amely lényegében azonos az S8-ban használt típussal.
Samsung Galaxy S9  5,8" , Samsung Galaxy S9 + 6,2"

A felbontás QHD+ (2960×1440), és maradt az Infinity Display jelölés, ami hosszúkás (18.5:9), hajlított szélű, lekerekített sarkú kijelzőt takar vékony kávával.


Miben változott, milyen újdonságokkal rendelkezik?

Processor

Magyarországon leginkább az Exynos 9810, míg külföldön Snapdragon 845 processorral lesz kapható. Mindkét processor jelenlegi csúcsteljesítményről gondoskodik. A benchmark különbségről nincs értelme vitázni, hiszen ezek a processorok már 10nm-es gyártástechnológiával készülnek.

 

 

 

 

Grafikai teljesítményAz Adreno 630 megközelítőleg 30%-al erősebb a tavalyi Snapdragon 835-ben debütált Adreno 540-hez képest. Ez 2,5x nagyobb teljesítményt jelent a gyakorlatban.  Ezt játékoknál, nagy teljesítményű alkalmazásoknál, legfőképp a VR esetén tudjuk kihasználni.RAM, Belső tárhely

S9 – 4GB RAM
S9+  6GB RAM

Különböző variánsok jelentek meg, a belső tárhely tekintetében. 64, 128, 256Gb választható opció, sőt a Micro SD kártya bővítésről sem kell lemondanunk. Ez is mutatja, hogy a Samsung továbbra is figyel a felhasználói visszajelzésekre.

Kamera

A kamera jelentősen változott, amely az S9 esetén, már 12Mp Super Speed Dual Pixel szenzorral rendelkezik, amely variálható rekeszértékkel bír. Ez a gyakorlatban f/1.5 és f/2.4 között tartományt jelent. Az S9+ esetén, másodlagos telefotó kamera áll a rendelkezésünkre, amely optikai zoomot is kapott, optikai képstabilizátorral megspékelve, amely mindkét hátlapi kamerára vonatkozik.

Kamera Speciális képességei

Személy szerint a legnagyobb kedvencünk a Szuper lassított videó rögzítés funkció.960 FPS mellett Slow motion videókat rögzíthetünk, amely egy mozgásérzékelő segítségével,automatikusan rögzíti a videó anyagot, ha mozgást érzékel. Ha még ez nem volna elég, 35 féle alapértelmezetten elérhető háttérzene is rendelkezésünkre áll, de ha szeretnénk a saját zenéinket is aláfestésnek be tudjuk állítani. Továbbá GIF fájlokat is szerkeszthetünk belőlük különböző szűrők segítségével, így el tudjuk kápráztatni az Instagram közösségét.

Samsung Dual Rekesz
Sokan panaszkodnak, hogy nagyfelbontású kamerák és drága telefonok esetén is a képek szemcsések és sötét árnyalatúak. 
Ez azért van, mert a legtöbb okostelefon fix rekesz tartománnyal rendelkezik. Nem tudja feldolgozni a napfényes és a sötét környezetben lévő fényviszonyokat. A Samsung új technológiája F1.5-F2.4 közötti tartományban dolgozik, automatikusan annyi fényt enged be amennyi szükséges, így legjobb képminőség érhető el.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír

                    

                          

Top termékek
Kövess minket Facebookon