Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát.
Termékek Menü
   
Itt jársz: > >

Garancia

Garancia

A készülék 3 munkanapon belül történő meghibásodása esetén, amennyiben ezt 3 munkanapon belül tudomásunkra hozod,
ügyfélszolgálatunkon 06 70 322 8300 vagy e-mailben info@e-stock.hu címen, a termék bevizsgálását követően, valós hiba esetén cserét, levásárlási lehetőséget biztosítunk.

Ha a visszaküldött termék hiányos, (pl. átalakító, kábel, töltő, stylus stb.) cégünk visszautasítja az áru átvételét és felszólítja a vásárlót a hiány pótlására. Amennyiben a hiány nem kerül pótlásra a Profi GSM Kft. (továbbiakban e-Stock) visszaküldetheti a terméket a feladónak a feladó költségére. Ha a vásárló a hiányt nem pótolja az e-Stock kérheti a vásárlótól a hiányzó tartozék árának megtérítését (ez magában foglalhat kézikönyvet, átalakítót, kábelt, stylus-t stb.), a forgalmazó, gyártó által meghatározott értékben illetve ezen hiány értékét kárpótlási díjként számol fel amelyet levon a termék vételárából.

Az adott hiba a 3 munkanapos határidő után következik be, abban az esetben csak szervizbe tudjuk küldeni a terméket, javításra. Kérjük ügyelj arra, hogy garanciális ügyintézésre csak abban az esetben vagy jogosult, ha az hibátlan gyári csomagolásban (gyári tartozékokkal) a számlával és jótállási jeggyel együtt küldöd vissza.  

Javasoljuk, hogy  3 munkanapon túl, az adott termék garanciajegyén feltüntetett márkaszervizhez fordulj, ezáltal a leggyorsabb ügyintézés biztosított. Szükség esetén ügyfélszolgálatunk tájékoztat a márkaszervizek elérhetőségéről.
 

A  hibás termék átadására a következő lehetőségek adottak:
- Személyes ügyintézés üzletünkben
- Garancia futár háztól-házig

Garancia futár:
3 munkanapon belüli meghibásodás esetén ingyenesen* háztól-házig szállítjuk a rendelt árut.

Felhívjuk a figyelmed, hogy amennyiben a vissza küldött áru a bevizsgálás során a gyártói paramétereknek megfelel és a jelzett hiba nem tapasztalható,
szervizünk visszaküldi a feladónak és az oda-vissza szálítás költségét azaz 1980 Ft + ÁFA  díjat számolhat fel !*

Általános garanciális ügyintézés során (3 munkanapon túl) , amennyiben nincs arra lehetőséged, hogy közvetlenül egyeztess a márkaszervizzel, illetve üzletünkbe való átadás sem kivitelezhető, ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre és Garancia futárt küldünk a megadott címre. 

A szolgáltatás díja 1980 Ft + ÁFA. Ez hosszabb átfutási időt vesz igénybe, a szállítás, beérkezés, feldolgozás miatt, azonban ez jelentős kényelemmel jár, hiszen átvállaljuk az ügyintézést és a terméket háztól-házig szállítjuk.

Futár igény rögzítése után, kérjük helyezd szállítható állapotba a készüléket, gyári dobozába vagy egyéb módon, amely biztosítja a sérülésmentes szállítást. A javítási határidő általánosságban 3-4 hetet vesz igénybe, azonban felhívjuk a figyelmed, hogy sajnos nem áll módunkban befolyásolni a szervizek munkáját. Előfordulhat, hogy a javításhoz szükséges alkatrész  hiánya és annak beszerzése miatt, hosszabb javítási határidővel szükséges számolnod. A javítással kapcsolatos eseményekből, határidőből kifolyólag cégünkkel szemben semmilyen kárigénnyel nem léphetsz fel. A szerviztevékenységet mindig a gyártók által megbízott szervizek végzik, nem az e-Stock. A megjavított készüléket, amint cégünkhöz visszaszállították, újra felvesszük a kapcsolatot és egyeztetjük a szállítási címet és az időpontot veled.

Szervizfolyamat során előfordul, hogy a készülék nem javítható, illetve nem gazdaságos annak a javítása. Ez esetben a márkaszervizek csereigazolást állítanak ki, amelyet üzletünkben szíveskedj leadni számla másolat megléte mellett. Amennyiben vidéki lakos vagy a könnyebb ügyintézés végett, kérjük postán továbbítsd a csereigazolás összes eredeti példányát és a számla másolatot.
 

A következőt tüntesd fel a borítékon :
e-Stock Webáruház - 1135 Budapest Béke út 13-19
Csereigazolás

A feldolgozást követően, kollégáink azonnal felveszik veled a kapcsolatot és tájékoztatnak minden további információról.
 

Szavatosság

Az általunk forgalmazott termékekre a jogszabályokban (a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről szóló 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet, és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. Rendelet) foglaltak szerint termékkörönként meghatározott mértékű szavatosságot (2005 szeptemberétől - 2 év) vállalunk. A szavatosság a gyári hibára, anyaghibára vonatkozik.

Szavatossági igény a vásárlást követő 2 éven belül érvényesíthető, ha a meghibásodás a vásárláskor már meglévő gyári hibából keletkezett. A reklamáció kezelését a szavatosság teljes időszakában a webshop ügyfélszolgálat kezeli, az első 6 hónapos időszakban az esetlegesen szükségessé váló külső szakvéleményt a webshop ügyfélszolgálat szerzi be. 6 hónapon túl, de a 2 éven belül pedig  a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez szükséges fordulnod, ha külső szakvéleményt szeretnél a kifogásolt termékről.

Az e-Stock által forgalmazott termékekre a beszállítók, a gyártók és importőrök változó idejű garanciát adnak. A garancia ideje termékenként eltérő lehet, de műszaki cikkek esetében általában 12 hónap, egyes gyártók több éves garanciát is vállalnak. A garancia ideje alatt a rendeltetésszerű használat mellett előforduló hibák kijavítására az adott termék szakszervize vállalkozik.

A márkaszervizek elérhetősége, minden esetben a garanciajegyen vagy a termék használati útmutatója végén van feltűntetve. A garanciális időintervallum, a termék leírásában, specifikációjában fel van tűntetve minden esetben. A termék átadásakor minden készülékhez a hatályos törvényi előírások alapján biztosítunk magyar nyelvű kezelési útmutatót és garanciajegyet. Egyes 10.000.- Ft fogyasztói ár alatti készülékekhez garancia jegyet az importőrök nem biztosítanak, a garanciajegy szerepét az eredeti számla, blokk tölti be.  A garancia levélen történő bármilyen, módosítás, átírás, törlés vagy valótlan adatok bejegyzése a garancia levél érvénytelenségét vonja maga után. A garancia levére csak a hivatalos javító szerviz tehet bejegyzéseket! 

Felhívjuk a figyelmed, hogy az e-Stock Webáruházban vásárolt készülékekhez, a garanciajegy pótlását nem tudjuk vállalni, kérjük minden esetben őrizd meg a vásárláskor mellékelt dokumentumokat. A garanciajegy elvesztése után, csak fizetős javításra tudjuk átvenni a terméket.

Külső fizikai behatás, beázás, törés, nem rendeltetésszerű használatból eredendő hibák esetén, semmilyen körülmények között nem érvényesíthető a garancia !

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

                          

Kövess minket Facebookon
Loading...